"Sözlük Özgürlüktür"

Milli Eğitim bakanlığı'nın her kademeden okul için içeriğini hazırladığı ve özelleştirdiğiniz Dilimizin Zenginlikleri projesinin okul öncesi kademesindeki uygulamasını hem çocuklarımızla hem de velilerimizle uygulayacağız.

14.12.2023 75

Okuyarak anlayarak dinleyerek ve oynayarak yürüteceğimiz bu projede hem bizi hem sizleri eğlenceli ve eğitici etkinlikler bekliyor.

Ailelerin projenin kalıcılığı ve etkisinin arttırılması amacıyla aktif katılımı beklenmektedir bu proje ile söz dağarcığı gelişmiş okuduğunu ve dinlediğini anlayabilen kendini ifade etmekte zorlanmayan problemlerini iletişim kurarak çözebilen ve tüm bunları yaparken zengin bir dil kullanan nesiller yetiştirmek amaçlanmaktadır.

Projeyi okulumuzda uygulayarak kültürümüzün ve dilimizin unutulmaya yüz tutmuş zenginlikleriyle yeni14-12-2023 nesilleri buluşturabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz.